Sammen om at læse litteratur er udviklet på baggrund af flere års udviklingsarbejde ved læreruddannelsen i Silkeborg, VIA UC, og skylder en stor tak til en række lærere og deres klasser, som løbende har bidraget til at udvikle og afprøve principperne og processerne.

ayoe_foto_nyhd2

Om forfatteren


Ayoe Quist Henkel er cand.pæd. i didaktik mshp. dansk, lektor ved læreruddannelsen i Silkeborg og tilknyttet Videncenter for Børn og Unges Kultur, VIA University College.

Læsemagasinet om at være sammen om læsning

 
sammenom6-7_grundbog

Grundbog - 6.-7. klasse

Eleverne arbejder i dybden med tekster i forskellige genrer af Peter Seeberg, Shaun Tan, Dy Plambeck, Anna Libak, Kim Fupz Aakeson, Hanne Kvist og Pia Tafdrup.

sammenom8-9_grundbog

Grundbog - 8.-9. klasse

Eleverne arbejder i dybden med tekster i forskellige genrer af Helle Helle, Jesper Wung-Sung, Sanne Munk Jensen, Lone Hørslev, Lene Kaaberbøl og Tom Kristensen.

sammenom6-7_laerervejledning

Lærerens ressourcebog - 6.-7. klasse

Ressourcebogen består af en introduktion til det litteraturpædagogiske fundament, en guide til grundbogen for 6.-7. klasse og en række procesark til litteraturundervisning generelt.

sammenom8-9_laerervejledning

Lærerens ressourcebog - 8.-9. klasse

Ressourcebogen består af en introduktion til det litteraturpædagogiske fundament og en række procesark til litteraturundervisning generelt samt  en guide til grundbogen for 8.-9. klasse.